You are currently viewing „Nincs autószerelőd? Nem is lesz” – Vagy mégis?

„Nincs autószerelőd? Nem is lesz” – Vagy mégis?

„Nincs autószerelőd? Nem is lesz” címmel, nem is olyan rég jelent meg cikk Csikós Zsolt tollából (billentyűzetéből) a Totalcar-on.

autószerelőd - olajcsereBemutatkozás

Van egy jó hírünk: nincs minden veszve. Ha szerencsés vagy, neked is  lehet még „saját” autószerelőd. Ehhez mindössze pár feltételnek kell teljesülnie. Dunántúli lakhely nem egy rossz kezdés. Balatonfelvidékkel már rövidül a szervizig megtehető kilométerek száma. Tapolcáról már kis túlzással ki is tolathatsz, ha Zalahalápon laksz, akkor pedig csak át kell gurulnod. Következő és egyben utolsó feltétel: rendelkezz autóval. Ha olyanod van, ami javításra is szorul, rögtön egy közgazdasági Marshall-kereszt-tel találjuk szembe magunkat: a kereslet találkozott a kínálattal. Habár a szerviz nem olyan régi, hogy valamikor még T-Modell-eket is javítottak benne, a szerelő csapat a fiatal átlagéletkor ellenére közel 40 évnyi autószerelői tapasztalatot halmozott fel. Hogy mást ne mondjunk, szakmai vezetőnk már ’92-ben Németországban, a traunstein-i Seat szervizben koptatta a villáskulcsokat, ebédszünetben pedig  a német autószerelő tanoncoknak mutogatta a szelephézag állítás lehetséges buktatóit…

Szolgáltatások

klíma töltés javításA szerviz kialakítása során törekedtünk arra, hogy minél több szolgáltatást tudjunk nyújtani egy helyen ügyfeleinknek a szolgáltatási színvonal megtartásával. Ha „csak” egy olajcserére ugrasz be, de közben rájössz, hogy át kellene húzni a téli gumikat nyárira, nem probléma meg tudjuk csinálni helyben. Jön a tavasz és a ki akarod tisztíttatni a klímát? Ez sem probléma. Régóta zavar egy visszajelző lámpa vagy csak ki szeretnéd töröltetni a szerviz intervallumot? Erre is van megoldásunk. Ahogy futóművet állítani is tudunk, sőt igény szerint akár karosszériázni is. Nem, nem hobbi szinten, hanem végzett karosszéria lakatosokkal. Bár nem éppen ez a szerviz profilja, de azt csináljuk, amit a piac kíván.

A szerelés során használt szerszámok, emelők, csavarhúzók, diagnosztikai eszközök,klíma töltő berendezések stb. során sem kötöttünk kompromisszumot. Meggyőződésünk, hogy jól és hatékonyan dolgozni csak a megfelelő minőségű szerszámokkal lehet, ezért esett a választásunk olyan szerszám készítő márkákra, mint a: Beta, a Maha, a Bosch, vagy a Nussbaum.

Ígéretek nélkül…

Nálunk nem fog hetekig állni az autód, egyrészt mert se autókereskedés, se roncstelep nem vagyunk, másrészt  ha annyi a munkánk, hogy nem, vagy csak nagyon sokára férnél be, akkor azt meg is fogjuk mondani. Nekünk is frusztráló a végtelen autók látványa a szerviz előtt, és gondolom te sem tudod hetekre nélkülözni az autód.

Ha eddig még nem volt „saját” autószerelőd, vagy elégedetlen vagy a mostanival, hívj minket és próbáld ki, hogy valódi tartalom is van ezek mögött a sorok mögött, vagy csak egy újabb önfényezős autószervizes cikket olvastál.

És ha valaki esetleg ismeri az eredeti cikk szerzőjét Csikós Zsolt-ot, üzenjük neki, hogy valahol a Balatonfelvidéken, autószerelő ügyben még pislákol némi remény ?

www.szalaiautoszerviz.hu

Vélemény, hozzászólás?